Sërish si dikur. Po flasim për Jeremy Meeks, ish i dënuari i njohur si “krimineli më i bukur në botë”, i cili ka transformuar radkalisht jetën e tij që kur ka dalë nga burgu. Suksesi i tij në SHBA ka filluar që kur fotoja sinjaliziese është publikuar ‘online’, duke u bërë brenda pak kohësh viraale në ueb dhe duke i garantuar një kontratë të mrekullueshme si model pasi la qelinë.

Që atëherë 32-vjeçari ka vazhduar të mbajë të përditësuar fansat e tij pëmes një profili në Instagram dhe në këtë mënyrë kanë dalë detaje mbi jetën e tij të re.

Nga fotot, duket se nuk i mungon asgjë: modeli është bashkuar me të shoqen dhe fëmijët, tregon fizikun e tij të palestruar që i kaa dhënë edhe më shumë famë, në krah të makinave dhe vilaave luksoze me disa mbishkrime dhe një haashtag si “Zoti është i mirë” dhe “është bukur të jesh në shtëpi”.

2 janar 2017 (gazeta-Shqip.com)

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Jeta e re luksoze e “kriminelit më të bukur në botë” Jeta e re luksoze e “kriminelit më të bukur në botë” Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!