Blerina Kondi, bashkëshortja e këngëtarit të ndjerë Dr. Flori ka vendosur ti befasojë të gjithë me lëvizjen e radhës në profilin e saj në Instagram.
Ajo ka fshirë pothuajse të gjitha fotot që kishte në rrjetin social, përfshirë këtu edhe ato me bashkëshortin. Në llogarinë e saj tashmë ajo ka mbajtur vetëm disa foto ku shihet me dy fëmijët, Kaltrinën dhe Danielin.

Nuk dihen ende arsyet që e kanë çuar Blerinën të marrë këtë vendim. Ndoshta ajo ka menduar për një fillim të ri, por s’mund të themi ende asgjë me siguri derisa ish-bashkëshortja e të ndjerit të vendosë vetë të flasë.

albania.eu.com Reviewed by albania.eu.com on . Bashkëshortja e Dr. Florit befason të gjithë me vendimin e saj! Bashkëshortja e Dr. Florit befason të gjithë me vendimin e saj! Rating: 5.0
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2017!